9 Eylül 2013 Pazartesi

Bye bye Kezban, hoşgeldin Kelly

Dün yaklaşık 7 sene aradan sonra yeniden kısa saçlara döndüm. Benim kısa dediğim saç bazıları için uzun olabilir ama benim için kısa.

Şöyle ifade edeyim, saçımı kestirmeden önce tepemden çıkan bir saç telinin uzunluğu yaklaşık 51 cm idi. Şu anda yaklaşık 20 cm. Siz değerli okuyucularım için hiç bir şeye üşenmiyorum. Saçlarımı yolup ölçüp biçiyorum.

Tabii ki de kuaförden çıkıp eve gelir gelmez hemen beyime foto çektirdim, sosyal medyaya koymak için. O çekiyor ben beğenmiyorum, o çekiyor "yok bu olmadı diyorum". Sonunda dayanamadı garibim "hayır yani ekranda ne görmeyi bekliyorsun?" dedi.

Hakkaten yaaa, malzeme ortada. Fotoğrafı çekilen benim, ekranda Adriana Lima falan bekliyorum. Sevgili beyime bana bir aydınlatma daha yaşattığı için buradan teşekkür ederim. Neyse, baktım kaç tane çekilirsem çekileyim ben yine benim. Saçın kesilmesi bir mucize yaratmamış - henüz, hala umudum var yani. Aldım fotolardan 2 tanesini yükledim feysbuka.

Aman Allahım, ortalık yıkıldı. Bunca yıllık sosyal medya kullanıcısıyım, henüz bir fenomen olamasam da benim de kendime göre bir tarzım, kendi çapımda ufak bir hayran kitlem vardır. Hadi gerçekçi olayım, hayran kitlesi falan yok ortada ama ne yaparsam yapayım illa beğenecek kadar nazik ya da sosyal ilişkiler yumağı nedeniyle beğenmek zorunda hisseden bir grup diyelim. 

Bugüne kadar çok daha güzel fotolar yüklemişim, çok akıllıca olduğunu düşündüğüm tespitler paylaşmışım, oldukça komik yorumlar yapmışımdır. Hiç biri bu fotoğraf kadar beğeni almadı.

Ne bu şimdi? Neden bir Allah'ın kulu eski saçlarımın bu kadar kötü olduğunu söylemedi o zaman bana?  Bu mu dostluk, bu mu kardeşlik. Şimdi hiç kimse bana "ama ben sana hep söylüyordum kestir saçını diye" demesin. Onlar kesinlikle benim süper uzun, gür, parlak, yumuşacık saçlarımı kıskanan kısa saçlılar grubunun hezeyanlardı. Ben öyle anladım. Kimse bana "ıyyy tam bir Kezban'sın, şu saçlarına bir çekidüzen ver" demedi.

Her şeyi illa ben düşünücem, siz hiç bana yardımcı olmayın, hiç yol göstermeyin e mi!

Hayat gerçekten çok zor.

Haa, bana sorarsanız ben pek beğenmedim saçlarımı. İstediğim gibi kesemedi kuaför, koca kafalı gibi oldum biraz. Dur bakalım, en kısa zamanda gidip biraz daha düzelttireceğim inşallah.

Artık bana kısaca Kelly diyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder