4 Mart 2015 Çarşamba

Çok parlak fikirlerin yeni procesi

Bugüne kadar bu blog'da hep beni duydunuz, hep ben konuştum. Şimdi sıra sizlerde!

2015 yılında burada çeşitli röportajlar yayımlamak istiyorum. Bu da benim yeni procem olsun. (Yılın ilk çeyreği bitti neredeyse, benim proceler yeni olgunlaşıyor)

Aslında bu fikir kardeşimden çıktı. Resmen yemiyor içmiyor, "ben bu blog'u nasıl geliştiririm" diye mesai harcıyor.

Bir kaç ay önceydi, konu nasıl geldi hatırlamıyorum bak şimdi. "Röportaj yapıp yayınlasana" dedi. Hakkatten yaaa, bunu nasıl düşünemedim bugüne kadar.

Tabii ki de röp serimize muhterem beyimle başlayacağım. Şu anda prodüksiyon için ön hazırlıkları yapıyoruz. Yalnız sorular konusunda pek anlaşamıyoruz, benim seçtiği soruları beğenmiyor zat-ı şahaneleri. Hiç "onu tanıtacak" sorular seçmiyormuşum da "hep kendimle ilgili" sorular seçiyormuşum.

E herhalde yani, röportajın objesi blog dolayısıyla blog'un yazarı ben olacağım. Soruların blog ve benimle ilgili olmasından daha doğal olabilir ki!

Herhalde sanıyor ki röportajın amacı, kendini bana tanıtmaya çalışmak. Artık bilmediğim nesi varsa! Ya da kendisini sosyal medyaya tanıtmaya çalıştığımı falan düşünüyor belki de. Aman Allahım, gizli gizli sosyal medya fenomeni olmayı arzulayan bir beyim mi var yoksa! Acaba ne gibi karanlık sırlar barındırıyor, hangi gizli yeteneklere sahip; en derin korkuları, en büyük hayalleri neler?

Bunların hepsini ve daha fazlasını pek yakında hep beraber öğreneceğiz! Beni takip etmeye devam edin! Kim bilir, belki röportaj piyangosu size de çıkabiliré

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder