12 Şubat 2014 Çarşamba

Bütün soruların yanıtları bende

Şimdi ben dün 100. yazımı yazdım ya, bekliyorum ki bugün tebrikler gelsin falan. Tık yok. Allahtan en baştan kendi kendimi tebrik etmişim, yoksa güme gidecekti o kadar emek.

Neyse efendim, 100. yazı şerefine istatistikleri incelerken Google'da neler aranarak benim blog'uma düşülmüş bunları da inceleme fırsatım oldu. Bazıları çok ilginç:

Hafıza kartı bozulunca içindeki fotoğrafları geri getirmek mümkün mü: Valla pek iddialı bir başlık attım ama bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Bilen varsa bana da anlatsın, bir gün ihtiyacım olabilir, zira bir çok şeyi "aaa bu nasıl çalışıyor acaba" diye incelerken bozmuşluğum çoktur. Bir gün bir hafıza kartını da bozmak uzak bir ihtimal değil.

Titreyen köfte makinası icat olarak: Bu ifadeyi Google'da arattığımda ilk 5 sayfada benim blog çıkmıyor, herhalde daha ileriki sayfalarda vardır. Sanıyorum Bir an evvel icat edilmesi gereken şeyler başlıklı parlak fikirlerimi içeren yazıya link veriyordur. O değil de, ben bu aramayı yapan kişiyle tanışıp sohbet etmek isterim. Hakkaten çok isterim hem de. Kendisine ilk soracağım sorular şunlar olur: "titreyen köfte makinası ile tam olarak ne kastediyorsun, titreme konusunu biraz açıp uygulamalı olarak gösterebilir misin, böyle bir şeye neden ihtiyaç duyuyorsun" Zaten sonrasında laf lafı açar, çok da eğleniriz gibime geliyor.

Parlak fikir anısı, parlak fikir, 2014 parlak iş fikirleri: Bu ifadeleri aratıp da benim blog'uma düşenlerin sonuçtan memnun kalmadıklarını biliyorum ama unutmayın, bu evrende karma diye bir şey var. Arama sonucundan memnun kalmayıp hakkımda kötü düşünürseniz o kötü düşünceler gelir yine sizi bulur. Boşuna beddua\küfür etmeyin yani.

Azeriler Rusça konuşuyor zaten: Bir sorudan ziyade bir tespit olan bu ifade neden aratılmış hiç bir tahminde bulunamadım, vardır bir hikmeti. Spor salonunda Azeri kökenli bir arkadaşım var, yarın kendisine soracağım bakayım Rusça konusunu.

Hoşuma gitti bu konu, zaman zaman analiz edip sizlerle paylaşırım sonuçları.

2 yorum:

  1. Puhahaha :))) en cok guldugum yazin bu oldu sanirim...imza:kafada deli sorularla senden cevap bekleyen takipci

    YanıtlaSil