29 Kasım 2013 Cuma

Kısa kısa haberler

Önce güzel haberler...
  • Bir önceki yazımda bahsettiğim (buradan ulaşabilirsiniz) D&R problemim çözüldü. Hiç öyle tahmin ettiğiniz kadar zor olmadı, her zaman derim doğru insanları tanımak hayatı kolaylaştırır. Yani tutar bana iade edildi de siparişimi alamadım tabi, ellerim böğrümde kalakaldım, artık haftaya yeni sipariş vereceğim. Siparişi neden haftaya veriyorum merak ediyorsanız bir sonraki maddeye geçiniz.
  • Hani şu fotoğraf mafyasının varlığını ortaya çıkarttığım yazım var ya (buraya tıklayıverin) işte o yazıda bahsettiğim seyahate gidebiliyorum. Salı günü geldi pasaport konsolosluktan. Cumartesi sabahı uçuyorum, Viyana'ya. Çarşamba gecesi döneceğim. Kendime güzel bir program da hazırladım. Oraların soğuk olmasından gayrı bir endişem yok.
Şimdi nötr haberler...
  • Eğer şimdiye kadar tanınmış, ünlü bir blog yazarı olabilseydim, Avrupa'da yaşayan takipçilerimle buluşma fırsatı yakalayabilirdik ama bir dahaki sefere inşallah.
Şimdi de o kadar güzel olmayan haberler...
  •  Yukarıda bahsettiğim seyahatten dolayı bir hafta kadar buralarda olamayacağım. Beni merak etmeyin. Dönünce yine yazmaya devam.
  • Haftaya maalesef Hürrem'i ve zumba derslerimi kaçıracağım. Dersler salı ve perşembe günleri. Çarşamba gecesi döneceğim, perşembe işe gideceğim ama akşamına zumbaya gidebilmek için şartları zorlayacağım. 

2 yorum:

  1. Neden hala yeterince taninmis bir blog yazari olamadigini ikimizde biliyoruz. Ah o sekerler yok mu kulliyen zarar. Gercek hayatta kilo yapiyor sanal alemde kariyerine tas koyuyor...imza: realist takipci

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah o maddeyi yazaken bu yorumun gelecegini biliyordum. Seker patlatmam engellenemez!

      Sil