7 Haziran 2016 Salı

Ablasını tanımayan kardeşler

Beni bilen bilir. Giyim kuşam konusunda modayla pek aram yoktur, kendi modamı takip ederim. Kıyafete para harcama konusunda pek istekli değilimdir. Bir kaç yıkama sonrasında ağzı burnu kayacak kumaş parçalarına çok para vermem, çulla çaputla pek işim olmaz.

Zaten yeni aldığım bir şeyi eskiyecek diye giymekten korkarım. Dolabım seneler önce alınmış lakin etiketi hala üzerinde parçalarla doludur.

Kozmetikti, makyaj malzemesiydi bunlarla da pek işim olmaz. Kuaföre saç kesiminden öbür saç kesimine uğrarım. Belki arada sırada fönüm olur ama o da oldukça nadirdir.

Bazı kimseler bana cimri diyebilir. Desin pek de umrumda diil. Lakin bazı konularda hunharca para harcayabilirim. Mesela yemek, mesel tatil. Yani paramı nesnelerden çok deneyimlere harcamayı severim.

Bir de konforuma düşkünümdür yalan yok.

Zaten tüm bunları beni tanıyanlar bilir demiştim en başta. Ama bir insan ablasını hiç mi tanımaz yahu! Kardeşimden bahsediyorum. Öz be öz kardeşimden.

Haziran ayı geldi ya tatil planlarımıza başladık. Kardeşimin beyi rota önerileri oluşturmuş pek güzel bizlerle paylaşıyor. Bizimki hemen yorumlara başladı "ablam orayı sevmez, bunu istemez, orası LÜKS degil"!

Lan lüks kiiiim ben kiiiim. Bu fikrimi kendisiyle de paylaştım "sen öyle diyorsun da sonunda survivor gibi tatil yaparsan ben karışmam" dedi.

Survivor benim göbek adım bebeğim!

Bir tek açlığa dayanamam bir de çadırda uyumam. Bundan  sonrası vız gelir. Aslında çok zorda kalırsam açlığa da dayanırım elbette ama sizler benim aç halime dayanabilir misiniz onu bilemedim.

Umarım bu yaz tatili kardeşimin beni daha iyi tanıması için bir fırsat olur.

2 yorum:

  1. Eee ben de bir blog acacagim yakinda; sikayethatti.blogspot.com. Simdi soyleyecegim seyle ovunmuyorum lakin bu yaziyi yeni okudum ve ben sok ben manset. Neyse bakalim vuslata 5 kaldi. Gorecegiz ben mi seni daha iyi taniyacagim sen mi kendini? Optm kib byeee:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ben senin 2 ay bu konu hakkında hiç bir şey soylememenden anlamistim kabahatli olduğunu. 2 ay!

      Sil