22 Ocak 2014 Çarşamba

Zumba da yapamıyormuşum...

...maalesef.

Ne kadar hevesle başladığımı okumak isteyenler buraya tıklayabilir.

Her hafta salı ve perşembe günlerini iple çekiyorum. O kadar seviyorum yani.

Hem de güzel yapıyorum sanıyordum. Salondaki arkadaşlar da sağ olsun gaza getirip duruyordu.

"Ay ne güzel dans ediyorsun, valla seni zevkle seyrediyoruz, en estetik sen yapıyorsun" diye veriyorlardı gazı. Ben de zaten almaya dünden razı, aldıkça alıyordum.

Bizim zumba hocası feysbukta sayfa açmış. Her hafta dersin 10-15 dakikasında video çekimi oluyordu, işte bu çekimleri de sayfasında yayınlıyormuş. Bir ara feysbukta arayıp bulamamıştım. Dün sayfanın adını iyice öğrendim, akşam videoları seyrettim.

Anam o ne... Tam bir kazık, hareketleri beceremiyorum, beceremediğim için bir noktadan itibaren kendi tarzımda tepinmeye başlıyorum. Tamam ben çok eğleniyorum da ayrık otu gibi duruyorum.

Bir de madem o kadar eğleniyorum, bunu saklamak için neden bu kadar çaba sarf ettiğimi de merak ettim doğrusu. Suratımdaki o ifade nedir yahu. Sanki zorla beni dans ettiriyorlar. Tevekkeli değil insanlar çok suratsız buluyorlar beni. Ay o meymenetsiz ben miyim, bir gül, azıcık tebessüm et yahu. Neredeeeee, büyük bir ciddiyetle işime odaklanmışım.

Bir de kıyafet olayı var. Millet güzel güzel giyinmiş, her derse ayrı bir kreasyonla arz-ı endam eylemiş. Ya ben? Çoğunluk aynı kıyafetler. Normalde böyle bir şeyi der etmem ama yaklaşık 3 ayın videosunu seyredip ardarda aynı şeyleri görünce hırslandım. Bir de ben spora giderken eski bir tişört ve eski bir kapri kombinasyonundan hiç şaşmadığım için milletin güzel güzel kıyafetlerini kıskandım doğrusu. Bu hafta sonu zumba kıyafeti alışverişi yapmaya karar verdim.

Ayrıca artık hareketleri yaparken sadece eğlenceye değil biraz da estetiğe odaklanacağım. Bundan sonra o videolarda rüzgar gibi eseceğim. Herkesler hayran kalacak. Belki birileri beni keşfeder falan ünlü olma fırsatı da yakalarım böylelikle.

Bu arada merak etmeden duramıyorum (bu kalıp da Ally McBeal'ciğimden yadigardır bana) acaba hakkını vererek becerebildiğim bir şeyi ne zaman keşfedeceğim. Eminim muhakkak var öyle bir şey de ben henüz tespit edemedim. Şimdiye kadar deneyip de beceremediğim şeyler şarkı söylemek, resim yapmak, yemek yapmak, seramik yapmak, yüzmek. Bir kalemde aklıma gelenler bunlar, detaylı düşünsem başka şeyler de bulabilirim herhalde. Gördüğünüz gibi liste bayağı uzun olsa da henüz pes etmedim. Daha gencim, elbet bir şey bulurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder