30 Ekim 2016 Pazar

Canım Z

Cuma gününden beri güneş daha parlak, ağaçlar daha yeşil, denizler daha mavi. Ekim ayında mıyız? Hiiiç önemli değil. Hayat daha güzel, dünya daha güzel.

Çünküüüüü Harry Potter'ın yeni kitabı çıkmış!!! Haberim yok.

Haberim olmayabilir ama cillop gibi arkadaşlarım var. Bu arkadaşlarımdan bir tanesi ise cuma günüme bir güneş gibi doğdu.

Telefonum çaldığında ve Z'nin adını gördüğümde olacaklardan habersiz açtım. Klasik naber nasılsınlardan sonra sihirli sözler çıktı Z'nin ağzından: "Yeni Harry Potter kitabı .........."

Harry Potter ve yeni kitap laflarını bir arada duyduktan sonra bende film koptu, cümlenin kalanını duymadım bile. "Neeeee Harry Potter'ın yeni kitabı mı çıkmış????" diye kendimi kaybettim, bunu hatırlıyorum.

Yuh bana yuhlar bana, Rowling Hanım yeni kitap çıkarmış benim ruhum bile duymamış. Ruhum duymaz ama arkadaşım duyar, duymakla kalmaz işi nedeniyle ön sipariş verebilme imkanını da seferber edip benim için ön sipariş verir.

Meğer telefonda cümlenin kalanında bunu söylüyormuş, "kitabı almadın değil mi, ben senin için ön sipariş verdim"

İşte insanın böyle arkadaşları olsun, sırtı yer gelmez. Canım Z!

Kitaba dönecek olursak internetten okuduğuma göre Harry'nin oğlunun hikayesi olacakmış. Aslında önümüzdeki yaz aylarında İngiltere'de sergilenecek oyunun kitaplaşmış hali imiş. Spoiler falan denk gelmesin diye daha fazla araştırma yapmadım.

Şimdi kitabımı bekliyorum, gelince tadını çıkara çıkara okuyacağım.

Ay çok heyecanlıyım.

Canım Z!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder