23 Mart 2016 Çarşamba

Engelsfors Üçlemesi - Halka

Dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü şeytanlar bu defa üs olarak İsveç'te Engelsfors isimli küçük, sıkıcı kasabayı seçmişler. Hem de kasabanın lisesine konuşlanmışlar.

Ve bu şeytanları durdurabilecek sadece 5 kişi var. 5 benzemez lise öğrencisi. Ve bu 5 ergenin dünyayı kurtarmak için iş birliği içinde olması, birbirlerine güvenmesi, destek olması gerekiyor. Hem de biri okulun en akıllısı, biri en güzeli, biri en asisi, biri en alaya alınanı ve biri en popüleri olan 5 kız öğrenci.

Dünyanın kaderini ellerinde tutan kahramanlarımızın şeytanları yenmekten başka dertleri de var. Hatta kabul görme, aile ilişkileri, ilk aşk gibi ergenlik sorunlarının yanında kimi zaman batsın bu dünya moduna bile giriyorlar.

İşte karşınızda Mats Strandberg ve Sara Bergmark Elfgren'in kaleminden Engelsfors Üçlemesi'nin ilk kitabı: Halka.

Ve ben bunu da okudum!

Fantastik şeyleri sevenler için o kadar da kötü değil. Hatta bir lise öğrencisi olsam kitaba bayıldım bile diyebilirdim ama yaş geçmiş artık.

Kahramanlarımız şeytanlarla ilk mücadelelerinden alınlarının akıyla çıkıyor. Bundan sonraki mücadelelerinde de başarılı olacaklarından kuşkum yok. Ama birisi de tam tersini yazsa. Bir kere de iyiler kaybetse ve kötüler kazansa da bir görsek bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder