6 Nisan 2014 Pazar

Heppi pörtlek suyu

Bu hafta sonu bir doğum günümü daha idrak ettim efendim. Şu gök kubbe altında 35. zafer yılımı kutladım.

Artık yolun yarısı mıdır, ömrün ortası mıdır bilemem. Bildiğim bir şey var ki şu ana kadar hiç de fena geçmedi. Darısı bundan sonraki yılların başına.

Benim için bir yaşın iyi geçip geçmediğinin en önemli kriterlerinden biri daha önce denemediğim yeni bir şey yapıp yapmadığım. Bu açıdan 35. yaşımı da başarıyla tamamladım diyebilirim, zira çok başarılı olamasam da yeni bir hobim edindim: oryantiring.

Ayrıca geçtiğimiz yaşımda daha önce gitmediğim iki yurtdışı seyahati de yaptım ve Kıbrıs ile Viyana'ya gittim. Tamam birisi yavru vatan falan olabilir ama sonuçta dış hatlardan gidiliyor, bu açıdan benim için yurtdışıdır.

Tabii ki de kendi açımdan başka bir bir yenilik olarak da blog yazmaya başladım. Henüz bir fenomen falan olamadım, bu gidişle de pek ışık da görmüyorum kendimde ama yazmaya da devam etmeyi planlıyorum.

Bunun dışında acı-tatlı bir çok şey oldu elbette, ama hafızamda en güçlü izi bırakanlar yukarıdakiler. Allaha şükürler olsun ki iz bırakanlar arasında iyi anılar çok daha fazla.

Yeni yaşımdan dünya barışı istiyorum desem mesela...

Öfff çok sıkıcı...

Elbette barış olsun isterim de bu benim uyduruk dilek listemle olacak bir şey değil. Kendi kontrolümde olan bir şeyler isteyeceğim. Şu anda dilek hakkımı kullanmama değecek bir isteğim yok henüz, hakkımı ilerleyen günlerde kullanmak üzere saklıyorum.

İyi ki doğmuşum, iyi ki varım, iyi ki yaşıyorum. Yeni bir yıl, yeni bir macera beni bekliyor...


2 yorum:

  1. Ohhh nihayet beklenen yazi. Senin d.gunu sanal alemde de kutlamak icin blog mu acmak lazim illa...Neyse iyi ki dogmussun sekerim. Bak bunu laf olsun diye demiyorum hakkikaten IYI KI DOGMUSSUN!! Insanin senin gibi ablasinin olmasi gibisi yok cunku:) seni cok seviyorum..
    Bir de 35.yila ne cok sey sigdirmissin bravo:))
    Bu yeni yas sana ne istersen getirsin ama seni bana getirsin. Artik su is durumuna bir zahmet bir care bulun ve buraya gelin..Senin dogum gununde benim dilek dilemem garip olmus olabilir ama ablalar iste tam da bugunler icin varlar..
    sevgiler saygilar.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      hizlerimiz karşılıklı minik kardeşim lakin vuslata biraz daha zaman var gibi görünüyor.

      Sil