29 Ekim 2013 Salı

Ce-eee

Bir kaç gündür sesim çıkmıyor. Meraklanmayın diye kısaca ses vereyim dedim.

Son günlerde enteresan bir şeyler yok yazacak. Ne bir film, ne bir oyun, ne bir kitap.

Bu süre zarfında okumaya da ara verdim sanmayın. Tam üç kitap bitirdim aslında. Seri. Ergen serisi. İsimleri Kırmızı, Mavi, Yeşil. Fantastik, zaman yolculuğuyla ilgili; eğlenceli, kolay okunan bir seri. Yazarı Kristien Gier. Anladığım kadarıyla kendisi Alman, ama hikaye Londra'da geçiyor. Bunun dışında hakkında yazabilecek bir şey yok. Zaman yolculuğunun her zaman kafa karıştırıcı olması dışında.

Şimdi ise elimde daha ciddi bir kitap var, bitince onu yazacağım. Beni okumaya devam edin...

Bunun dışında yeni bir şeyler yok. Biraz da hasta gibiyim. Grip falan değilim ama öksürüyorum, başka bir belirti yok henüz. Evde tedavi yöntemleri ile baş etmeye çalışıyoruz şimdilik.

Öksürüğe en iyi tedavi yöntemi ıhlamur kaynattım bugün. Bu arada bir yerlerde okuyup denemiştim, çok beğendim, sizlere de söyleyeyim. Ihlamuru içine ayva doğrayıp kaynatıyorum. Hem tadı hem kokusu daha güzel oluyor. Yarın durum iyileşmezse modern tıptan destek aramaya başlayacağım.

Bu yazıyı da ıhlamur tarifiyle noktalayıp ileriki günlerde daha güzel konular yazmak üzere, müsaadenizle battaniyemin altına kıvrılmaya geçiyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder