22 Ekim 2015 Perşembe

Vurur yüze ifadesi, hadi ben kaçar bitanesi

Önümüzdeki cumartesiden bir sonraki cumartesiye kadar buralarda olmayacağım. Önden haber vereyim de bir hafta kadar benden ses çıkmayınca paniğe kapılmayın dedim.

1 haftalık bir seyahate çıkıyorum. İstikamet Amsterdam. 3 gün Amsterdam, 2 gün iş, 2 gün de Amsterdam' a yakın yerler.

Yine detaylı gezi programım hazır. Saat kaçta nerede olacağım, nerede ne yiyeceğim hepppsini hazırladım. Geceleri uykum kaçtı hazırlanırken ama.

Günde 3 öğün yemek yiyorum, 3 de ara öğün yapsam etti 6. Topluyorum, çarpıyorum gitmek istediğim bütün restoranları, kafeleri sığdıramıyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum düşünmekten. Yatıyorum kalkıyorum, kara kara düşünüyorum, yok olmuyor. Bu sefer sürekli yemek düşünmekten gecenin bir yarısı midem kazınmaya başlıyor.

Hele o kiliseler yok mu? Yok ilk protestan kilisesi, yok son katolik kilisesi, yok ahşap kilise, yok en yüksek kilise.. Sonu gelmiyor. Kaç tane cami gördün muhabbetine hiç girmeyin, kalbinizi kırarım.

Müzelere ise ayrı konu. Hepsine girmeye kalksam bırak yemeği, uyuyacak zaman kalmayacak. E hani 6 öğün yemem lazımdı gitmek istediğim kafelerin en az yarısına gidebilmek için.

İşte bunlar hep internet yüzünden. Çok tehlikeli bu internet. Bir araştırmaya başlıyorsun, derya deniz mübarek. Biri gitmiş bilmem nerede bir şey yemiş ay çok güzelmiş. Öbürü gitmiş bir tasarım mağazası bulmuş aklın durur. Beriki bir müzeye gitmiş ruhu bi aydınlanmış bir aydınlanmış.

Eeeee ben bunlardan kusur mu kalayım yani. Asla olmaz!

İşte böyle böyle kafayı yemek üzereyken bir silkindim. Ne olacak yani 3 kilise eksik görsen, 2 müzeye gitmesen (laf aramızda sanattan da pek anlamıyorum o kadar çabalamama rağmen). Hem her şeyi yemek zorunda da değilsin, israf günah ve haramdır. Olduğu kadar.

Böyle böyle telkin etmeye çalışarak kendimi daha makul bir program hazırladım. Yani galiba. Çok emin değilim şu anda. Bakayım ne kadar uygulanabilir göreceğim. Döndükten sonra da kamu yararına buradan paylaşacağım.

Yaaa işte hayat bazıları için ne kadar zor. Benim hayatımı benden başka bu kadar zorlaştıran başka kimse yok. Aman olmasın da zaten, kendimle zor baş ediyorum, bir de başkalarıyla uğraşamam.

Hadi ben kaçar.

Sıkı giyinin, havalar soğudu üşütmeyin, beslenmenize dikkat edin ve 1 kasımda oyunuzu kullanmayı sakın unutmayın. Küserim valla.

Not: Aşağıdaki hanım kızımız da benim avatarım oluyor. Kendisiyle daha detaylı tanıştırırım sizi sonra.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder