19 Temmuz 2013 Cuma

Yeni stres kaynağım

Blog yazma işi çok stresli bir aktiviteymiş. Kendimi şu anda milyonlara seslenen bir hatip gibi hissediyorum, ve o milyonların her birinin ağırlığını omuzlarımda hissediyorum.

Tamam biliyorum, seslendiğim milyonlar henüz benden haberdar değil. Ama ben her zamanki gibi uzun vadeli düşünüyorum. Bir gün ben de keşfedileceğim, insanlar yazdıklarımı okuyunca çok etkilenecek, eğlenecek, beni başkalarına tavsiye edecek falan filan. İşte ben bugünden, o günlerin stresini yaşamaya başladım. Ağır bir sorumlulukmuş bu.

Boş kaldığım her an ne yazsam, nasıl yazsam diye düşünüp duruyorum, çevremde olup biten her şeyin yazılabilitesini sorguluyorum. Ayrıca bu blog için yeni bir isim bulmam lazım. "Çok parlak fikirler"in çok parlak bir fikir olduğunu düşünmüştüm, ama şu ana kadar içerik sıfır.

Sanırım, bu yaşadığım şey topluluk önünde bir konuşma yapmam gerektiğinde hissettiğim o ilk bir kaç dakika ile aynı durum. O ilk bir kaç dakikayı atlatıp bir nebze rahatladığımda konuşma işini iyi kotarıyorum, burada da o ilk bir kaç dakikaya denk gelen süreyi atlattığımda iyi içerikler çıkarabileceğimi umuyorum.

Bu tutukluk dönemim astrolojik sebeplerden kaynaklanıyor sanırım. Bugün öğrendim, gezegenlerden biri, artık hangisiyse, geri gitmeye başlamış. Bu da kötü iletişim, insanın ağzını bozması gibi durumlara sebep oluyormuş. Henüz ağız bozma durumum yok ama iletişemiyorum.

Şu geri giden gezegen hangisiyse yerine gelmesini bekleyeceğim, baktım oluyor blog sevdasından toptan vazgeçerim. Sanal ortam için büyük bir kayıp olacak, ama ben bununla yaşayabilirim.

1 yorum:

  1. hayııır ben yaşayamammm:(( ama dün eleştirilere kulak verdim uyguladım bugün yan yattı denize battı olmaz..ne dedik biraz sabır ve biraz istikrar..yalnız şu blog ismi ile ilgili tespitine katılıyorum. bence de değiştir. çünkü blogun ismi de bence seni strese sokuyor. sürekli bir parlak fikir bulup onu yazmalıyım hissi...boşver fikiri mikiri senin blogun hayatın akışının aynası olsun.:) peh peh peh bir daha böyle bir cümle kurabileceğimi sanmıyorum..imza:desindesin hep destek tam destekçi okuru..

    YanıtlaSil