10 Kasım 2015 Salı

Meşhur Merdivenler

Bu akşam size Amsterdam'da gittiğim restoranları yazacaktım ancak Hotel Nadia'nın merdivenleri hakkında yazdığım yazıma aldığım bir yorumla o merdivenlerin hakkını yeteri kadar vermediğimi anladım ve restoranlar biraz daha bekleyebilir dedim.

Bu arada bir parantez açıp buraya reklam vermek, sponsor olmak isteyenlere seslenmek isterim: burada gördüğünüz okuyucu yorumlarının az olduğuna falan bakmayın; yazdıklarımı GERÇEKTEN okuyan insanlar var.

Profil de çok ilginizi çekecektir: yüksek eğitim seviyesinde, üst/orta gelir grubuna dahil, orta yaşlı. Reklam verenlerin, sponsor olanların bilgisine.

Ancaaaaak takipçilerim henüz çözemediğim bir sebepten dolayı gizli kalmak istiyorlar. Bilmiyorum belki benim gibi sabun köpüğü şeyler yazan bir insanı takip ettiklerinin ortaya çıkmasından utanıyor olabilirler. Ya da benim hayran kitlem tarafından keşfedilince edinecekleri şöhretten korkuyorlar. Ama yorumlarını sözlü iletiyorlar. Haberiniz olsun.

Parantezi kapattım.

Merdivenlere dönelim, işte aşağıda:

Ucu görünmeyen, sonsuuuuuuuz uzunlukta, bir o kadar dik ve basamakları dar. Merdiven kelimesinin hakkını veriyor yani.

Hemen endişelenmeyin, o merdivenlerde çantanızı taşımak zorunda değilsiniz, o işe görevliler bakıyor da, sizi taşımak görev tanımları içinde yok. Yani o merdivenleri mecburen teeeeeek teeeeek bizzat kendiniz çıkıyorsunuz ve iniyorsunuz.

Ama iyi tarafından bakın, zaten bol bol yiyip bir de spor yapmayınca duyacağınız vicdan azabını bir nebze olsun azaltmaya yardımcı oluyor. Lakin yine de inip çıkarken dikkat, tatilin ortasında bacak kırmak istemezsiniz.

2 yorum:

  1. Sunu belirtmek isterim ki ben takipci tanimindaki orta yas tanimina uymuyorum ama gercek bir okuyucuyum. Imza:cpffcm (acilimi cok parlak fikirler fan club member)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pssst onu reklam verenleri tavlamak için öyle yazdım. Aramızda kalsın. Takılma.

      Sil