20 Şubat 2017 Pazartesi

Oldu işte gerçek oldu bim bam bom!


Ömür geçiyor, benim ölmeden önce yapılacaklar listem azalacağına gün geçtikçe çoğalıyor. Bu listenin büyümesi iyi mi kötü mü bilemedim. Hiç bir şey yapmaya fırsat bulamama ile her gün yeni şeyler merak edip denemek isteme arasında gidip gelme durumu.

Neyse, benim listeye dönelim. Uzuuuun listemde stadyum konseri vermek gibi fantastik şeylerden kuzey ışıklarını görmek gibi daha az fantastik şeylere kadar geniş bir yelpaze var. Artık Allah ömür verdiği kadar çabalayacağım.

Listedeki maddelerden biri de Dany Brillant'dı. 20 yıllık bir hayal.

Üniversitede seçmeli Fransızca dersi alıyordum. Hocamız da yeni mezun, gencecik, şeker mi şeker bir hanım. Beni Dany ile o tanıştırdı. Ben de tanıştığıma çok memnun oldum. Ondan sonra başladım arkadaşlarıma baskı yapmaya: "bir gün beni çok mutlu etmek isterseniz Dany konserine bilet alın; konser de yazın, açık havada, çimenlerin üstünde olsun, ben de elimde içeceğimle hem dans edeyim hem konser dinleyeyim"

Kimse dinledi mi? Tabii ki de hayır!

Amaaaa beyim yine yaptı yapacağını. Dany'nin geçtiğimiz hafta sonundaki konserine bilet almasın mı? Alsın!


Tamam konser açık havada ve yazın değildi, belki sahnenin dibinde de değildik, ama bu benim yaklaşık iki saat boyunca Dany şarkıları eşliğinde kendimden geçmeme engel oldu mu? Tabii ki de hayır.

sahnenin dibinde olmasak da olaya tamamen hakimdik
Dünya gözüyle Dany'i sahnede gördüm, dilim döndüğünce şarkılarına eşlik ettim, hayaller kurdum. Daha ne olsun. Bayıldım. Bundan sonra bana kısaca Mesude diyebilirsiniz.

Şarkılarını zaten çok severdim, sahnesine bayıldım Dany'nin. Enerjisi çok yüksek, sahneye çok yakışıyor. Dans da ediyor, seyircinin arasına da karışıyor. Arada eğlenceli hikayeler de anlatıyor. Ve canlı şarkı söyleme performansı albüm kaydı kadar iyi. Dedim ya bayıldım diye, boşuna değil.

Listeden bir maddeyi daha sildiğime göre, sıra kalan 982 maddede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder